Det som inte får hända.

För tre månader sedan så hände det som inte får hända, våran katt Stinky blev sjuk och började gå ner i vikt. Vi åkte in med henne till veterinären och de tog blodprov och klämde på hennes kropp men allt såg normalt ut. Veterinären trodde att hon led a magsår så vi köpte specialfoder till henne men hon ville inte äta.

Stinky fortsatte tappa vikt och började gå runt och skrika hemma av smärta och började även kissa och bajsa lite här och där så vi åkte tillbaka med henne till veterinären. De gjorde ett ultraljud och upptäckte att hennes tarmar var överfulla av tumörer och veterinären ville avliva henne på en gång.

Jag sa nej och åkte hem med henne med tårarna forsandes. Hemma berättade jag för min sambo att Stinky var sjuk och att vi var tvungna att låta henne somna in. Vi meddelade även släkt och vänner som tyckte om Stinky att de hade några dagar på sig att komma och säga farväl.

När dagen kom då Stinky skulle lämna oss var min lillasyster med och Stinky somnade in som en lycklig katt som levt ett 13 år långt liv.


En rund och gosig Stinky några år innan hon blev sjuk.

Vi tog med oss Stinky hem och begravde henne i trädgården och jag planterade en liten rosenbuske som hon kunde ligga under❤️.